lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kolme naista New Yorkissa

Viime vuoden neljäs kerta New Yorkissa ja en vain saa tarpeekseni!


Tätä reissua oli suunniteltu ja odotettu liki vuosi. Lapsuuden ystävieni kanssa lähdetiin nauttimaan suurkaupungin sykkeestä muutamaksi päiväksi. Luvassa oli shoppailua, nähtävyyksiä ja jääkiekkoa! Hyvä yhdistelmä hieman kaikkea.Jääkiekossa oli paikallisottelu, mikä käytiin New Jerseyn puolella, Prudential Centerissa. Sinne pääsee todella helposti Manhattanilta käyttäen Path-yhteyttä. Kyytiin pääsee kuudesta paikasta Manhattanin puolella ja meno-paluu noin 7 dollaria. 


Me lähdimme World Trade Centerin pysäkiltä ja matka vei noin 20 minuuttia. Suoraan jäähallin viereen. Ei sen helpompaa voi olla.
 

Sitten hieman nähtävyyksiä väliin..

Ja kirppiksiä..
Tässä muuten aivan mieletön koruidea. Vanhan kirjoituskoneen näppäimistöstä tehtyjä mm sormuksia, kalvosinnappeja. Sekä kellojen koneistoista ja näytöistä tehtyjä rannekoruja ja sormuksia. 
Muutama tarttui mukaan, ihastuin täysin ideaan!Olennaisena matkaan kuului shoppailun ohella herkuttelu. Kaikki aistit käyttöön!

Tässä kolmen naisen kolmen päivän reissun tavarasaldo. Ihan kiitettävä, sanoisin. Hieman on petrattavaa seuraavaan kertaan ;)Oma paluumatkani teki koukkauksen Berliinin kautta. Lentokenttä missä ei juuri ole mitään :) Mutta sujuva yhteys, voin suositella!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti