maanantai 4. maaliskuuta 2013

Hiljaiseloa, muistoja ja uusia suunnitelmia

Alkuvuonna olen tehnyt vain yhden reissun, mikä on minulle hyvin vähän. Toivottavasti tässä pääsisi jo pikku hiljaa vauhtiin. Matkalaukku ja mieli odottaa innolla uusia reissuja!

Vietin melkein pari kuukautta vapaalla ja käytin ajan kotimaassa ystävien ja perheen kanssa. Pitkästä aikaa ei edes tehnyt mieli minnekään kaukomaille kaukahille.
Noiden viikkojen aikana kävin paljon vanhoja valokuvia läpi ja seilasin läpi vanhojen reissujen. 
Kun ei kerta uusia matkoja ole ollut eikä ole ihan lähitulevaisuudessa niin otetaan vanhoista joitan käsittelyyn :)
Sieltä löytyy vaikka mitä, kunhan saan ne tänne kirjoiteltua.

Myös koti sai uutta ilmettä kellojen ja taulujen kautta. Seiniltäni voin katsella reissujeni kuvia aina ohikulkiessa. Ihanaa!
Löysin tämän kello setin Stockmannilta. Se on aivan huippu, kellojen alle laitettavat paikannimet ovat magneetteja ja niitä voi tietenkin vaihdella mielen mukaan. Kellotauluun voi pistää myös vaikka maailmalta tuotuja muistomagneetteja. Aivan ykkönen ja nyt olen aina jossain oikeassa ajassa!Ylempi kuva on kesäiseltä reissulta New Yorkista, jolloin kauungissa oli mahdollisuus kokea valoilmiö Manhattanhenge. Ilmiö on harvinainen- vain kahdesti vuodessa. Aurinko laskee Manhattanhengen aikaan itä-länsi suunnassa olevien katujen mukaisesti. Se on kyllä hieno näky kerrassaan. Ilmiön voi kokea kesä- ja talvipäivänseisauksien aikaan. Ja taulu löytyi Hobby Hallin löytönurkasta. Tämän valokuvasta tehdyn taulun halusin ehdottomasti esille. Kuva on otettu kun vierailin toista kertaa Phuketissa tutussa hotellissa. Welcome home- toivotus oli tehty ruusuista ja niiden lehdistä sängylleni odottamaan saapumistani. 
Sitten vielä taululöydöt Prismasta. Havanna ja New York. Aivan toistensa vastakohdat, mutta silti maita yhdistää paljon historiaa, joka vaikuttaa vielä tänä päivänäkin.
Paikkaa näille en ole vielä keksinyt.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti