torstai 8. marraskuuta 2012

Älä hullua yllytä :)

"Kesälomallani" oli muutama päivä ilman suunnitelmia ja tulin miettineeksi ääneen, että mitä siihen keksisi. No, asia tuli helposti ratkaistua kun eräs tuttavani sen kuuli. Hän ehdotti, että lähtisin Bangkokiin katsomaan jääkiekkoturnausta, Land of Smiles Ice hockey Classic 2012. Kahta kertaa ei minulle sitä tarvinnut ehdottaa ja ei muuta kuin menoksi. 
Lähi-idän jälkeen kävin Suomessa pikaisesti pesemässä pyykit ja nukkumassa kotona yhden yön. Sitten taas neitiä vietiin.


Turnauksessa pelasi miesten ja naisten joukkueita mm Arabiemiraateista, Kiinasta, Venäjältä, Thaimaasta, Kanadasta ja Suomesta!

Suomalaisten joukkue koostui enimmäkseen Aasiassa asuvista suomalaisista. Turnauksessa pelin kesto oli 13 minuuttia x 3. Kannatukseni meni tällä kertaa Abu Dhabi Stormsille. He sijottautuivat 2. sijalle loppupeleissä.


Tegamo Sharks vs Abu Dhabi Storms

Itse jääkaukalo sijaitsee Central Plaza ostoskeskuksessa, mistä löytää muuten paljon länsimaalaisia kauppoja ja merkkiliikkeitä. Jääkiekkokaukalon toinen puoli katsomosta muistuttaa juuri samanlaista kuten meillä, mutta toisella puolella löytyy katsomo säkkituoleilla varustettuna ja ravintola Mango Tree hoitaa tarjoilun.

Abu Dhabi Storms logo
Taitonäyte kynsitaiteesta!
Otteluiden välissä oli aivan huippua käydä laitattamassa kynnet. Pedikyyrin tehnyt nainen (periaatteessa koko paikan henkilökunta) oli niin innoissaan turnauksesta, että halusi kokeilla tehdä joukkueen logon varpaisiini. Ja hän onnistui siinä mielessäni erittäin hyvin! 

Reissuni päätti kesälomani osan nro 1 ja oli kyllä aivan piste i:n päälle. Seuraavaa osaa siis odotellessa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti